joi, 17 septembrie 2015

Intro zi citate

Pagina: Citate similare, Idee: inteligentă, Exprimare: superbă, Ton: serios. Simţeam într-adevăr că bucuria nu se află în obiectele care ne înconjoară, ea se găseşte în intimitatea cea mai adâncă a sufletului, o poţi afla tot atât de bine . Pagina: Citate similare, Autor: Eduard Peter.

Eduard Peter Adăugat de Cornelia Georgescu . Pagina: Citate similare, Autor: Jack Kerouac. Visele sălbatice au loc într-o minte perfect liniştită. Dar nu acum, așa că te implor să nu fii așa nerăbdător.

I'll think of it tomorrow, at Tara. Istețimea este un dar, bunătatea este o alegere. Cu darurile e mai simplu - Ele ne sunt date. Citate impresionante care să te inspire în fiecare zi.


Legea lui Murphy; “Chiar dacă un milion de oameni cred într-o prostie, tot o prostie rămâne. Peste 3citate despre viata pe care le poti citi pe site sau le poti descarca in format. Lumea se reflecta in ele deformat, ca intr-o oglinda stramba. Din cauza muncii si a vietii de zi cu zi atat de incarcate, acest adevar e adesea uitat.


Peste 2citate despre fericire din autori celebri precum Osho, Dalai Lama,.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare