marți, 15 septembrie 2015

Perlator romstal

O familie de persoane (casă cu băi și o bucatarie) consumă 6litri de apă pe zi (3litri apă caldă și 3litri apă rece) conform . Romstal te asteapta cu o gama larga de instalatii sanitare si produse pentru amenajarea interioara a casei tale. Kludi O-cean – index de confort maxim, perlator Eco, stilul soft -purism.

KLUDI O-CEAN urmează exemplul naturii atât în formă, cât şi în . Economizorul de apa temporizat Perlator HP-20se monteaza direct la robinetul de la chiuveta, cu mana sau ajutorul unei chei. Perlatoarele cu debit scazut se monteaza foarte usor pe robinetul sau pe para de dus. Perlatoarele din gama EBF sunt destinate consumatorilor casnici, dar si .

Magazinele de pe piața românească comercializează diferite tipuri de “perlatoare”, cu excepția perlatoarelor ecologice. Datorită dimensiunilor și aspectului . Afla beneficiile folosirii unui aerator (perlator) de apa! Referinte: Romstal , Magazinul Stiintific.


Pretul unui perlator de robinet este de 2lei, iar pentru dus de 3lei, TVA inclus. BATERII DE BIDEU FARA PERLATOR M24X1A CU FILET EXTERIOR - COD 4344030 BUC, 81.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare