vineri, 4 septembrie 2015

Coral mine pret

Cantitate: Coral-Mine pulbere de coral Sango. Marea ascunde în adâncurile ei o lume plină de mistere. Pentru noi, marea influenţează fiecare din vieţile noastre indiferent de locul unde trăim, .

De ce avem nevoie de Coral-Mine si cum ne poate ajuta o apa alcalina? Scaderea pH-ului duce la tulburari imunitare, iar asimilarea slaba a . Cumpără Coral-Mine pliculeţe Coral Club - „Coral-Mine” este un produs natural fabricat în Japonia din coralul de apă adâncă scleractinia, care creşte în . Coral Mine este produs de Coral Club.

Puteti viziona detaliile cat si promotiile valabile pentru acest produs mai jos si il puteti comanda online sau chiar . Cumpara rapid si simplu Coral Mine 10. Coral Mine este un produs pe baza de Calciu Coral eficient pentru artrita, articulatii, afectiuni. Coral Mine este un produs natural ce provine din corali de mare adancime din apropierea insulelor Okinawa si Tokunoshima. Organismul nostru e ca un ocean, . Coral-Mine” este un produs natural fabricat în Japonia din coralul de apă.


Pachet pliculete – pret catalog 9lei, pret distributior 7lei.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare