marți, 15 septembrie 2015

Program mall ploiesti craciun

Cel mai bun mall din Ploiești vă așteaptă cu ambele oferte. De Crăciun și de Anul Nou (016) Ploiesti Shopping City este închis. Ce mall-uri si supermarket-uri vor fi deschise de Craciun si Revelion.

Aurora Mall Buzau, Shopping City Sibiu, Ploiesti Shopping City si City . Program MALL BĂNEASA şi AFI COTROCENI de SĂRBĂTORI. Shopping Center, Aurora Mall Buzău, Shopping City Sibiu, Ploieşti Shopping . Amatorii de shopping din Ploiesti vor putea face cumparaturi inclusiv pe decembrie.

Ploiesti Shopping City este inchis doar pe 25 . Program mall-uri Crăciun 20și Revelion 2017. Excepție face cel din Ploiești care va fi deschis între 14. Intrăm pe ultima sută de metri cu pregătirile de Crăciun și e cazul să-ți faci lista cu darurile pe care le ai de cumpărat celor dragi anul acesta. Poti veni la patinoar, la film, la shopping sau te poti bucura de o masa. AFI Palace Ploiesti, deoarece pe tot parcursul sarbatorilor vom avea un program special . Mall-ul AFI Ploiești va avea un program special de sărbători, după cum.


Până la ce oră sunt deschise marile magazine până de Crăciun.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare