miercuri, 9 septembrie 2015

Baterii bucatarie brico depot

Alege obiectele sanitare pentru bucatarie cu design modern si preturi imbatabile, potrivite. BATERIE BUCĂTĂRIE STATIVĂ TOP MM. Cartuş ceramic: mm; Finisaj: crom; Monocomandă.

Brico Depot iti ofera BATERIE BUCĂTĂRIE STATIVĂ TOP MM in depozitul din Militari la pretul de 57. Brico Depot iti ofera BATERIE EMMA in depozitul din Militari la pretul de 128. BATERIE BUCĂTĂRIE SHINE ROTUNDĂ MM CROM.


Descopera o gama variata de mobilier si accesorii de bucatarie, la cele mai avantajoase preturi si cele mai riguroase standarde!

Brico Depot iti ofera BATERIE BUCĂTĂRIE STYLE MM ALAMĂ in depozitul din Militari la pretul de 169. Doar la Brico Depot gasesti cea mai variata gama de baterii pentru baia ta. Adopta stilul modern, clasic sau contemporan si amenajeaza-ti baia. Brico Depot iti ofera BATERIE BUCĂTĂRIE MIXERPRO in depozitul din Militari la pretul de 325. Brico Depot iti ofera BATERIE BUCĂTĂRIE PERETE IRIS in depozitul din Militari la pretul de 54.


CHIUVETĂ BUCĂTĂRIE X CM DREAPTA. Pentru mască; Grosimea materialului: mm; Material: inox Finisaj: satin; Compoziţie: cuvă + 1.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare