marți, 22 septembrie 2015

Parchet quick step proges

Decorul de lemn de stejar fac ca parchetul triplustratificat Quick-Step - Compact Stejar Natural Lac Mat 14să fie alegerea ideală pentru amenajarea locuinței . Quick-Step este unul dintre liderii mondiali in domeniul parchetului laminat. Toata oferta Quick-Step se regaseste pe site-ul nostru.

La Proges gasiti parchet laminat la cel mai bun pret dar si parchet laminat. Tonurile plăcute ale parchetului triplustratificat Quick-Step - Palazzo Stejar Honey Uleiat vor contura o atmosferă caldă şi primitoare în încăperea în care este . Quick-Step este primul producător care oferă un sistem de îmbinare . Parchetul laminat Perspective Stejar de Podgorie Inchis impresionează prin nuanţa caldă şi naturală.

Vei obţine un ambient sofisticat în casa ta printr-un . Proges iti ofera o gama larga de produse pentru amenajari interioare: parchet, covoare, tapet, lambriuri, usi. Parchet triplustratificat Quick-Step Variano Stejar Alb 1629. Quick-Step proiectează și produce o gamă largă de pardoseli laminate, din lemn și din.


Parchet sau pardoseli, plăci mari sau mici, modern sau tradițional,.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare