miercuri, 30 septembrie 2015

Rezervoare inox apa potabila

Rezervoare metalice de apa potabila, rezervoare metalice de incendiu. Rezervoare inox AISI 3pentru stocare apa la presiune atmosferica: MODEL RCIV . Rezervoare inox pentru stocare apă potabila si lichide alimentare.

Realizate din otel inox, sunt prevăzute cu guri de vizitare pentru instalarea unui flotor sau . Romstal iti pune la dispozitie o gama larga de Rezervoare apa potabila la cele mai bune preturi. REZERVOR APA CILINDRIC ORIZONTAL 30LT. In functie de locul de montaj si de solicitarile privind volumul de apa necesar se pot executa rezervoare metalice din otel galvanizat si otel inox cu dimensiuni . Rezervoare din inox alimentar AISI 3si AISI 316L.


Sunt rezervoare imbinate prin imbulonare sau prin sudura destinate stocarii de apa potabila. Oferte Rezervoare inox, PLUTITOR REZERVOR APA CU MECANISM DIN INOX,. Rezervor metalic pentru apa potabila, uzata,pentru protectie la incendiu.


Sunt livrate de firma noastra direct la locul. Rezervoare metalice apa potabila; Rezervoare metalice incendiu; Rezervoare irigatii; Rezervoare inox; Rezervoare apa pluviala; Rezervoare levigat .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare