joi, 24 septembrie 2015

Ornamente din sfoara

Mai jos găsești câteva sugestii de astfel de decorațiuni, care sunt simplu de meșterit. Folosește și tu sfoară pentru a crea diverse ornamente ingenioase! Vrei sa dai un aer nou si boem casei tale?

Realizeaza decoratiuni interioare din sfoara! De la cosulete si ghiveche, pana la rame de oglinda si . Ramanem tot in sfera obiectelor decorative realizate din sfoara, insa de data aceasta avem un element nou si anume boabele de cafea. Poti face un alt ornament de Craciun din mai multe globuri din sfoara.

Va iesi o ghirlanda deosebita daca folosesti o instalatie de Craciun si o insiri pe perete. Rubrica in cadrul matinalului Ce buna-i dimineata! La cosulet sfoara se atarna pe un suport rotund si impletitura este aceeasi ca la bufnita. Dimensiuni : inaltime 15cm x diametru 5cm – PRET Lei . Ornamentele din sfoară pot căpăta acum alte dimensiuni.


Sunt foarte ușor de realizat, motiv pentru care vă puteți petrece timpul alături de cei mici. Din loc în loc, sticla este mânjită cu lipici, pentru ca sfoara să aibă la ce să adere. Procedeul necesită ceva răbdare, pentru că trebuie să .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare