marți, 15 septembrie 2015

Iss facility services romania

ISS este lider mondial pe sectorul de Facility services, oferind o gama de servicii variata la nivel international. Pagini similareISS este unul dintre cei mai importanti furnizori de servicii destinate locatiilor, . Nu sunt posturi vacante, in acest moment. ISS Facility Services Romania, București. ISS este lider mondial pe sectorul de Facility Services, oferind o. ISS a intrat pe piata romaneasca in anul 19si este acum unul dintre cei mai mari furnizori de servicii integrate de Facility Management cu o cifra de afaceri . ISS Facility Services recruteaza pe eJobs.


Vezi locurile de munca disponibile si aplica online pe eJobs. Cel mai mare portal de joburi din Romania. Locul in Top Afaceri Romania, domeniul 8110: Activitati de servicii suport . ISS Romania livreaza servicii de curatenie generala pana la curatenie specializata.


Cleaning Services - Valoare si curatenie pentru locatiile clientilor nostri. Sunt angajata firmei de curatenie ISS FACILITY SERVICES SRL cu punctul de lucru la Raiffeisen bank(cu part time ore) In urma . Strada Popa Tatu, Nr: 0108BUCURESTI, SECTOR 1.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare