luni, 28 septembrie 2015

Hotel pantex brasov

Hotel Pantex hotel de stele Această proprietate a fost de acord să facă parte din Programul nostru Proprietăți Preferate care grupează acele proprietăți care . CITR, lichidatorul companiei Pantex, societate aflată în faliment de anul trecut, după ce planul de reorganizare a activității a .

Hotelul Pantex este situat la poalele Muntelui Tampa, in inima orasului Brasov, in spatele Magazinului STAR (fost Universal), la doar cateva minute de mers pe . Va informam ca din martie 20am deschis in centrul Brasovului HOTEL PANTEX. CITR, lichidatorul companiei Pantex, societate aflată în faliment de anul trecut, după ce planul de reorganizare a activităţii a eşuat, a vândut la .

Hotelul Pantex este un hotel catalogat la stele situat in Brasov. Este pozitionat in centrul Brasovului,asadar foarte aproape de cele mai importante atractii de . Hotel Pantex Brasov, tarife cazare, poze si telefon. Oferte Paste, Craciun si Revelion la Hotel Pantex Brasov. Book Hotel Pantex, Brasov on TripAdvisor: See traveler reviews, candid photos, and great deals for Hotel Pantex, ranked #of hotels in Brasov and .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare