marți, 8 decembrie 2015

Afacere spalatorie chimica

Din acest motiv, propunem deschiderea unui centru de spălătorie-curăţătorie unui investitor aflat în căutarea unei idei de afaceri cu urmări . Dacă te-ai gândit să începi o afacere şi nu vrei să o iei chiar de la zero, atunci ai ajuns unde trebuie. Nu trebuie să aştepţi după avize şi .

Vreau sa deschid o spalatorie profesionala. Conceptul care a stat la baza acestei afaceri a fost acela de a oferi permanent asistenta. Noul concept de franciza de curatatorie chimica 5asec este inspirat de . Reghin, cu obiectul de activitate curăţătorie chimică şi spălătorie.

Deja de o lună, Ana Ursachi le arată chișinăuienilor cum poate funcționa o afacere cu un singur angajat: managerul. Masini de spalat, masini curatat chimic, uscatoare, calandre, mese calcat. Dotari spalatorii industriale si curatatorii chimice, dotari bucatarii,dotari restaurante.


Proprietarul Criscar 20spune ca afacerea cu spalatorii si. Populatia vine preponderent pentru curatat chimic, iar pentru spalat cu apa, . Vreau sa deschid o spalatorie de haine, covoare si altele, dar sa obtin o. Atunci am inceput sa caut o spalatorie pentru haine si lenjerie, dar nu am .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare