luni, 28 decembrie 2015

Dezinfectant rani

Dezinfectarea plagilor - GeneralitatiPatologia traumatica este a treia cauza de. Unguent: arsuri, rani septice si aseptice, ulcere trofice, escare si alte infectii . Curatarea si bandajarea ranilor - Ranile de la nivelul pielii trebuiesc curatate cu atentie.

Unele muscaturi se vindeca prin simpla dezinfectare si ingrijire a ranii, . Antiseptic crema x 25g THE HIMALAYA DRUG COMPANY INDIA Crema Antiseptic este un produs natural cu efecte benefice in cicatrizarea ranilor si arsurilor, . Deşi spirtul este o soluţie dezinfectantă, nu poate fi utilizat pentru tratarea rănilor deschise. Spirtul, desi este un dezinfectant excelent, nu se utilizeaza pe ranile deschise deoarece provoaca usturime, stimuleaza sangerarea si poate . Dezinfectanti plagi, mucoase, arsuri, Sterilizare si dezinfectanti - peste. Ranile sau plagile sunt leziuni ale dermei sau ale tesuturilor moi produse de agenti fizici, chimici sau datorita infectiilor microbiene.


Tinctura de iod este de fapt o solutie alcoolizata care cuprinde iod si iodura de potasiu. Aceasta solutie potenteaza penetratia alcoolului . Cele două soluţii se folosesc numai pentru dezinfectarea pielii .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare