miercuri, 23 decembrie 2015

Deseuri biodegradabile

Compostarea este modul naturii de a recicla resturile organice biodegrababile, de exemplu deșeuri alimentare, gunoi de graj frunze, iarbă, hârtie, lemn etc. Pentru ca deșeurile biodegradabile pe care le generăm să poată fi compostate și să nu ajungă la depozit iar compostul să poată fi utilizat ca îngrășământ, . Deşeuri municipale biodegradabile.

Vehicule scoase din uz (VSU-uri) şi anvelope. Societatea germană BACKHUS Kompost-Technologie e. K produce o gamă largă de echipamente necesare reciclării deşeurilor biodegradabile, cu capacităţi de . Articole din deseuri biodegradabile scrise de Cris A.

Datorită colectării separate a deşeurilor biodegradabile, volumul de deşeuri s-a redus cu cel puţin (în unele regiuni chiar cu ). Managementul deşeurilor biodegradabile în Municipiul Baia Mare, România şi. Ivano-Frankivsk şi Kolomyia, Ucraina”. Programul de cooperare transfrontalieră.


Românii vor putea beneficia de finanţare pentru gestionarea deşeurilor biodegradabile în propriile gospodării. Deşeurile biodegradabile (deşeurile alimentare, deşeurile din grădini şi pieţe, deşeurile din parcuri şi grădini etc.) se vor colecta astfel: 1.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare