luni, 21 decembrie 2015

Zdrobitor struguri cu separator ciorchine

NUQ4rz Zdrobitor Desciorchinator Struguri ZDROBITOR DESCIORCHINATOR ENO 3. Zdrobitor de struguri manual, fara desciorchinator, furnizat cu role de strivire reglabile,. Utilaj pentru zdrobirea strugurilor si separarea boabelor de ciorchine.

Zdrobitor struguri si teasc,presa struguri. Utilaje agricole si industriale Alte utilaje agricole. Instalatii de desciorchinat struguri; Grifo ofera o noua gama Zdrobitor si Desciorchinator strugurilor, numita si dezbrobonire, consta in separarea boabelor de . Zdrobitor de struguri cu separator ciorchine - caracteristici.

Zdrobirea si desciorchinarea strugurilor sunt primele procese tehnologice in vederea vinificarii, care . La Dedeman puteti alege oricare din cele produse din categoria ZDROBITOARE STRUGURI. Preturi pentru ZDROBITOARE STRUGURI de la 25lei. Zdrobitor-desciorchinator cu actionare manuala.


Zdrobeste strugurii si separa boabele de ciorchine. Zdrobitor struguri de la importatori, distribuitori, producatori directi prezenti pe Bizoo. Producatori, distribuitori, furnizori - Zdrobitor struguri cu desciorchinator.


Acest utilaj zdrobeste strugurii si separa boabele de ciorchine.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare