vineri, 4 decembrie 2015

Fisa postului ingrijitor curatenie scoala

Responsabilitate privind efectuarea curăţeniei şi igienizării. Face curăţenie în sala de sport şi în curtea şcolii. Am conceput o fisa a ingrijitorului.


FISA INDIVIDUALA A POSTULUI NR - INGRIJITOR CURATENIE - Resurse umane. DENUMIREA POSTULUI: îngrijitor curatenie. ATRIBUŢIILE INGRIJITORULUI DE CURATENIE.


Precizez ca scoala functineaza cu centrala pe lemne. E nevoie de om atat dimineata, cat si la terminarea orelor pt curatenie. Complexitatea postului: executarea curăţeniei şi a dezinfecţiei;.


Denumirea postului: ÎNGRIJITOR, personal pentru întreţinere şi pază conform S. Asigurarea curăţeniei, igienizării şi dezinfecţiei spaţiilor instituţiei. FIŞA POSTULUI ÎNGRIJITOR CURĂŢENIE. Să asigure curăţenia sectorului repartizat , a curţii şcolii şi a spaţiilor verzi . Pagina prezinta, pentru exemplificare, model de fisa de post - FISA DE POST. Denumirea postului: Ingrijitor cladiri.


Daca in organigrama denumirea postului difera de cea din COR, va trebui sa mentionati in fisa si denumirea din COR. Pagina curenta: Home Angajari Fisa postului pentru ingrijitoare. COR era denumirea de ingrijitor ce puteai sa o folosesti .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare