miercuri, 30 decembrie 2015

Motorul cu aburi james watt

Motorul cu abur este un motor termic cu ardere externă, care transformă energia termică a. James Watt, un constructor scoțian de mecanisme, a adus . Aici i s-a oferit să repare o „mașină cu abur”, de unde i-a încolțit ideea ameliorării .

Motorul cu abur este un motor cu ardere externă care produce lucru. Următorul pas major s-a produs atunci când James Watt a dezvoltat . Motorul cu abur, în varianta sa îmbunătăţită de James Watt (care consuma mai puţin cărbune, fiind mult mai eficient), a reprezentat un moment . A trait intre anii 17– 18si a fost un inventator scotian si inginer mecanic renumit pentru imbunatatirile aduse motorului cu aburi.

James Watt în timp ce lucrează pentru Universitatea din Glasgow a fost atribuit sarcina de a repara un motor Newcomen, care a fost . Afla cine a inventat motorul cu aburi si cum a reusit inventatorul. Inventatorul scoţian James Watt (1736-1819), omul despre care se spune adesea că a inventat motorul cu abur, este figura centrală a Revoluţiei Industriale. James Watt a început să se gândească că forţa aburilor ar putea fi pusă la treabă în multe alte scopuri decât antrenarea pompelor din minele de .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare