joi, 10 decembrie 2015

Odorizant aspirator apa

Odorizanti lichizi - : Odorizant lichid picatura Milano 125ml ROMAR Cod 402. Cod 300 Odorizant lichid pe baza de alcool Crin 250ml DONAIRE Cod 300 Parfum de. Produse pentru curatenie: Sebo propune consumabile pentru aspiratoare, pastile odorizante, saci aspirator, filtru electrostatic pentru aspirator.

Pentru aspiratorul cu apa, pentru un efect puternic sunt suficienti ml de Aqua Clean. Odorizant ambiental antibacterian bio organic, Aria Clean, Alive, 200ml. Odorizant universal pentru aspiratoare Menalux PF0 Lamaie la eMAG, pret avantajos.


Platesti numai dupa deschiderea coletului.

Odorizant pentru aspiratoare Wpro, rezerve, lamaie la eMAG, pret avantajos. FrescoVapor este un odorizant pentru aerul din incaperi produs din substante naturale. Amestecat cu abur, elibereaza in aer un parfum proaspat si elimina . Ofera un parfum de haine proaspat spalate. Se introduc in compartimentul special al filtrului HEPA. Un litru de concentrat se amesteca cu litri de apa.


Solutia obtinuta se va aplica cu ajutorul masinilor de dispersie, aspiratoare cu. VOC), substante colorante sau odorizante care pot determina reactii alergice.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare