duminică, 6 decembrie 2015

Parchetul de pe langa tribunalul satu mare

PARCHETUL DE PE LÂNGĂ TRIBUNALUL SATU MARE, SATU MARE. Informaţii de contact, telefon, adresă. Două secții din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Satu Mare au șefi noi.

Astfel, procurorul Marius Iancu este șeful Secției Penale, . Parchetul de pe lângă Tribunalul Satu Mare Satu-Mare, Piaţa Libertăţii nr. Număr, Dată, Obiect, Materie juridică, Stadiu procesual. Parchetul de pe lângă Tribunalul Satu Mare.

Procurorii Mariu Iancu și Ana Rusu sunt noii șefi ai secțiilor de Urmărire Penală, respectiv Judiciară din cadrul Parchetului de pe lângă . Două dintre secțiile Parchetului de pe lângă Tribunalul Satu Mare au șefi noi. Este vorba despre procurorul Marius Iancu, care este șeful . Parchetul de pe langa Tribunalul Satu Mare - adresaParchetul de pe langa Tribunalul Satu Mare, Spune-ti parerea despre activitatea Parchetul de pe langa . Elena Ioana Bălaj Chendereş este noul prim procuror al Parchetului de pe lângă Tribunalul Satu Mare, iar judecător Anca Mihaela Ion este . Dosarele inregistrate la Judecatoria Satu Mare. Partile, obiectul, termenele de judecata si solutii pronuntate in dosarele de la Judecatoria Satu .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare