luni, 28 decembrie 2015

Mafcom srl scule si echipamente

MAFCOM Prod-Impex Cluj-Napoca unul din cei mai importanti furnizori de unelte, scule de mana si scule electrice, materiale si aparate sudura, echipamente de . Unelte si scule electrice, Aparate sudura si materiale sudura, organe de asamblare, scule aschietoare, scule si unelte de mana, echipamente pneumatice, etc. Scule si echipamente profesionale.

Magazin scule pneumatice, scule electrice, aparate sudura, echipamente protectie, electrozi sudura, scule aschietoare, scule de mana si multe altele. Home ›; Showroom Mafcom - Scule si echipamente. Printre brandurile pe care le vei gasi in showroom se numara: Mafcom,. SC MAFCOM PROD IMPEX SRL, produsele defectate în perioada de garanţie vor fi recepţionate în centrul de service .

Scule de mana si unelte oferite de sculesiechipamente. Amestecator in spirala cu lame si inel 120x6mm 35085. MAFCOM este importator de scule si utilaje pentru industrie si. Scule si echipamente pentru constructii.


Comert: scule aschietoare, scule profesionale de mana si electrice, pietre, discuri si hartie abraziva, echipamente de lucru si protectie, organe de a. Scule, Scule Electrice, Echipamente de Sudura.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare