joi, 17 decembrie 2015

Carte retete philips avent

Philips AVENT a conceput această bro șură împreună cu. Judy More, Pediatru dietetician, și. Este timpul să te îndrepţi spre bucătărie cu micuţul tău, iată o serie de reţete nutritive şi delicioase de încercat pentru bebeluşi şi copii mici.

Felicitări pentru achiziţie şi bun venit la Philips AVENT! Notă: Puteţi găsi reţete, precum şi ori de gătit necesare pentru aceste reţete din carte de. Vezi tabelul de la ingrediente şi ori de aburire Capitolul şi carte de bucate.

Pagini similareFelicitări pentru alegerea făcută şi bun venit la Philips AVENT! Notă: puteţi găsi reţetele şi timpii de gătire necesari pentru aceste reţete în cartea de bucate . Castigatoarea aparatului cu aburi si blender de la Philips Avent, aleasa. Aparatul de gătit Philips AVENT vine alături de o cărticică de reţete . Aparaul pentru gatitul mesei bebelusului la aburi Philips Avent este insotit si de o carte cu retete pentru bebelus.


Aparat combinat de gatit la abur si blender Philips Avent review. Aparatul mai vine cu urmatoatele: o spatula, o carte cu retete si un pahar . Sfaturi şi reţete pentru înţărcare . Include retete si informatii despre intarcat.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare