marți, 15 decembrie 2015

Jysk focsani

Vizitaţi magazinele JYSK pentru a descoperi o oferă extraordinară la toate produsele pentru casa dvs. Găsiţi o gamă variată de saltele, pilote, perne şi mobilier . Cu un spațiu total de aproximativ 11mp, JYSK Focșani își deschide porțile pe ianuarie, de la ora 08.

Până pe ianuarie 201 cele mai bune oferte ale iernii vin JYSK! Cele mai bune oferte catalog JYSK din Focsani, Calea Moldovei, 32: produse in oferte si promotii. Cele mai bune oferte din catalog JYSK in Focsani: descopera toate produsele in oferta, promotiile JYSK si ofertele speciale.


JYSK in Focsani, printre cele mai bune magazine de Mobila deschise azi, cu programul de lucru, adrese, telefon, indicatii despre orarul de weekend.

Vizualizaţi broşură JYSK curentă din Focșani, numai pe Ofertolino. Abonaţi-vă acum pentru mai multe oferte de la JYSK în Focșani. Magazinul JYSK Calea Moldovei, Focsani te asteapta cu preturi mici la saltele, perne, plapumi, lenjerii de pat, perdele, draperii si piese de mobilier! JYSK este un lanţ internaţional de distribuţie care comercializează „totul pentru casă” şi care este deţinut de fondatorul original, Lars Larsen, cunoscut în .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare