vineri, 25 decembrie 2015

Constructii provizorii definitie

Accesați CONSTRUCTII CU CARACTER PROVIZORIU - Constructiile autorizate ca atare,. De regula, constructiile cu caracter provizoriu se . ANEXE GOSPODARESTIConstructii cu caracter provizoriu - IOAN Co.

Pagini similareDefinitie - Constructii cu caracter provizoriu. Constructiile autorizate ca atare, indiferent de natura materialelor utilizate, care, prin specificul functiunii adapostite . Construcţiile cu caracter definitiv sau provizoriu, menite să adăpostească activităţi specifice, complementare funcţiunii de locuire, care, prin amplasarea în . Taxa de eliberare a autorizatiei de constructie, conform noului Cod Fiscal,. INVESTITOR – persoana fizică sau juridică care finanţează şi realizează investiţii sau intervenţii la construcţii. Se realizeaza in curtea societatii constructie, de fapt o structura din stalpi (grinzi de lemn),.


Ar fi corect incadrata ca fiind constr. CAPITOLUL I: Autorizarea executarii lucrarilor de constructii. Modificari privind autorizarea executarii lucrarilor de constructii. A fost modificata definitia “lucrarilor de modificare”.


Construcții este denumirea unei ramuri a tehnicii care se ocupă cu proiectarea,.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare