miercuri, 30 decembrie 2015

Hotel hp petrosani

Hotel Petrosani este situat in centrul municipiului Petrosani langa Parcul Central. Aflat la km de gara din Petroşani, acest hotel modern oferă acces gratuit la internet Wi-Fi, o sală de fitness şi o grădină cu loc de joacă pentru copii. Hotel Petrosani este amplasat la km zero al orasului, in imediata apropiere a Parcului Central, la min.

Contact direct cu proprietarul, preturi mici. Hotel Petrosani a distribuit note publicată de Hotel Orlando — la Hotel . Sa deschis o noua cafenea la HP (Hotel Petrosani) Avem si loc pentru fumat calduros ! Va asteptam cu drag la o cafea si sa savurati o tigare intr-un loc.

Hotel Rustic-palace Petrosani - descriere, imagini, telefon, pareri: 0751199107. Situat in localitatea Petrosani, Complexul Hotelier RusticP. La o tuica cu nea Gheorghe din Dealul Babii (jud.


Hunedoara ) - Duration: 7:28. HOTEL RUSTIC este situat la iesirea din Petrosani, pe soseaua ce duce spre Defileul Jiului, la km de centrul orasului. Turistii aflati in trecere pe aici, pot gasi o . Construit in 198 Hotel Petrosani este situat in centrul municipiului Petrosani langa Parcul Central. Pozitia sa va da posibilitatea de a fi .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare