marți, 29 decembrie 2015

Odorizant aspirator unde se pune

Granule furmos mirositoare pentru aspirator. Se pun in recipientul de colectrae a mizeriei sau in sac, in functie de ce model de aspirator aveti. Daca doriti sa scapati de mirosul de praf din timpul curateniei, alegeti pastile odorizante pentru aspirator, ce se pune in interiorul sacului de aspirator si miroase .

Set pastile odorizante pentru orice model de aspirator SEBO GERMANIA. O pastila se pune in sacul de la aspiratorul SEBO, astfel incaperea in care faceti . Indiferent ce tip de aspirator ai în casă, cert este că pentru a te bucura cu. Odorizant aspirator ajuta sa eliminam mirosul urat de praf , umezeala pe care il elimina aspiratorul in utilizarea zilnica.

Se monteaza conform instructiunilor de . Instructiuni de inlocuire a sacului de aspirator. Deconectati aspiratorul de la reteaua electrica. Daca aspiratorul porneste accidental in timpul inlocuirii sacului, . Un pont pentru a oferi caminului tau o aroma placuta dupa ce aspiri, este sa adaugi un saculet aromat in sacul de asp.


Este un odorizant natural şi agent anti-bacterian ce elimină mirosurile. Dacă în cameră miroase urât şi nu ştii ce să faci, pune un căpăcel sau .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare