joi, 10 decembrie 2015

Zat de cafea pentru acnee

O masca realizata din zat de cafea si miere ajuta la lupta impotriva acneei. Mierea va cicatriza, dezinfecta si emolia pielea, iar zatul de cafea va . Zilnic arunci zatul de cafea fara sa stii ca este foarte benefic pentru sanatatea ta, in special cand vine vorba de ten.

Zatul de cafea te poate ajuta sa ai un ten perfect, fara riduri, te scapa de acnee si iti va face un par puternic si . Amesteca jumatate din cantitatea de miere cu zatul de cafea si fa un gomaj energic al fetei. Clateste, apoi combina mierea ramasa cu praful aromat. Cafeaua în combinație cu mierea de albine este un remediu naturist excelent pentru revigorarea pielii și înviorarea aspectului încărcat și .

Zatul de cafea este unul dintre cele mai utilizate remedii atunci cand vine vorba despre acnee, celulita si par stralucitor. Inainte sa evacuezi cenusa, imprastie putin zat de cafea proaspat. Zatul de cafea a devenit treptat un produs cosmetic natural nelipsit din rutina de ingrijire a tenului, avand in vedere numeroasele beneficii pe . Zatul de cafea este ideal pentru masaj, cofeina fiind de asemenea principiu activ in multe dintre cremele anticelulitice.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare