miercuri, 2 decembrie 2015

Curatitor cu presiune bosch

Curatator cu presiune (turbojet) Bosch GHP 8-XD Modelul BOSCH GHP 8-XD este un turbojet nou aparut pe piata, unul dintre cele mai bune existente la . Aparat de spalat cu presiune Bosch AQUATAK 37-1 17W, 130. Curatitor cu presiune Makita HW13 2100W, 140bar.

Masina de curatat cu inalta presiune Bosch Aquatak AQT 35-PROMO, 15W, presiune 1bari. Maşinile noastre de curăţat cu înaltă presiune se conectează rapid şi au capacitatea de a face faţă aproape oricărei misiuni. SKIL 0761AA Curatator cu inalta presiune 14W, 1bari.


BOSCH AQT 33-Masina de spalat cu presiune 13W, 1bari.

O gama variata de aparate de spalat cu presiune (curatitoare cu presiune, turbojet-uri) provenind in principal de la Karcher. Pentru uz profesional si domestic . Masini de curatat de inalta presiune AQT de la Bosch. Curăţitor de înaltă presiune Dynajet 500TH.


Cum gasesc cele mai bune curatitoare cu presiune de la Bosch. Chiar daca sunt create de acelasi producator, aparatele de spalat sub presiune de la Bosch pot . Accesoriu profesional pentru aparatul de spalat cu presiune AQT BOSCH. DELUXE pentru masini de spalat cu inalta presiune AQT BOSCH.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare