joi, 20 iulie 2017

Cora sun plaza

Navigheaza prin zeci de mii de produse si alege produsele dorite! Poti ridica cumparaturile in minute sau iti sunt livrate direct . Bacau; Baia Mare; Cluj Napoca; Constanta Bratianu; Constanta City Park; Drobeta; Lujerului; Pantelimon; Ploiesti; Sos.

Descopera promotiila la electronice, din Cora Sun Plaza Bucuresti! In Cora Sun Plaza Bucuresti gasesti legume si fructe la preturi mici. Magazin Cora in Bucuresti Sun Plaza.


Telefon, program de lucru, adresa, catalog Cora Bucuresti Sun Plaza.

Oferte si promotii la produse alimentare, produse . Cele mai bune oferte catalog Cora din Bucuresti, Calea Vacaresti, Nr. Sector Bucuresti: produse in oferte si promotii. Cora din Bucuresti: nr telefon, adresa, harta, poze, pareri ale clientilor si multe alte. La parterul Sun Plaza MIJLOACE DE TRANSPORT:Metrou: Piata Sudului . Mallul Sun Plaza, închis de Crăciun şi de Revelion. La orice bon de casă din perioada 22-februarie se emite automat şi un talon de tombolă.


Hipermarketul preturilor HiperMici! Policlinica Sun Plaza este localizata in incinta mall-ului Sun Plaza si dispune de specialitati si investigatii medicale destinate atat adultilor, cat si copiilor.

Sun Plaza Shopping Center - Destinatie de senzatie! Program cinema Cinema City Sun Plaza Bucuresti - Duminică, adresa Cinema City Sun Plaza: Calea Văcăreşti nr. Sector telefon Cinema City Sun Plaza: . Program de functionare: Luni - Vineri: 11:30-23:00.


Alternativa competitiva pentru cei atenti la bugetele de cheltuieli, cora va invita sa . Reteaua de hipermarketuri Cora a inceput, luni, lucrarile la un centru comercial in Constanta, in valoare de. Romania Hypermarche SA angajeaza Manager Raion Gastronomie - Cora Sun Plaza in București. Sun Plaza este un centru comercial din București, deschis la data de 25. Centrul comercial găzduiește peste 1de magazine, printre care Cora, Leroy .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare