miercuri, 26 iulie 2017

Vopsitorie piele craiova

Vopsesc geci din piele,incalaminte din piele, croitorie-reparatii. Ian 2014vopsit incaltaminte piele si gecifeb. Executam tapiterie numai in PIELE pentru autoturisme.

Confectionam haine de piele dama si barbat cu materialul clientului sau al nostru. Rezultate pentru Piele în Craiova ; părerile clienților, prețuri, date de contact, programul cu publicul a firmelor cu sediul în Craiova care oferă Piele. Printre ele, hainele de piele sunt agreate de multă lume.


Atelier Haine Piele Reparatii Vopsitorie, Bucharest, Romania.

Reparam si vopsim orice articol din piele. Reparatii volane si scaune auto din piele, Craiova. RECONDITIONARI PROFESIONALE VOLANE SI . Prestam si servicii de reconditionare, reparatii si vopsit produse din piele naturala, curatam cojoace, haine din velur, piele,.


Suspect de furt identificat cu operativitate de Secția Poliție Craiova. Spalatorie Curatatorie Craiova Dolj - Awim Expert SRL. Servicii de vopsitorie pentru obiecte textile si din piele; Servicii de spalatorie . Restaurare si vopsire tapiterii piele auto. Repararea, restaurarea, vopsirea si curatarea suprafetelor de piele se efectueaza cu produsele Lederzentrum din .

Firma mp kops desing srl,vopseste:haine din piele,cojoace,incaltaminte,haine textile. Reparatii haine de blana, piele cu blana si piele. Comenzti cu materialul dumneavoastra. Afla informatii referitoare la Vopsitorie Haine In Craiova - info Anunturi! FIRMA M P KOPS DESING SRL VOPSESTE HAINE DE PIELE COJOACE BLUGI . Vopsea pentru piele + 25ml - alba, Vodan.


Am vopsit si o geaca din piele naturala, am folosit acelasi procedeu, dar de pe geaca vopseua nu se ia. Bucuresti, Obor, Big Berceni, Armata Poporului, Piata Unu, Ilfov, Craiova, Brasov. Data inscrierii: august 2011; Locatie: Craiova; Varsta: 31; Posturi: 435 . Trebuie sa te duci in Craiova sa ti-o faca ( nu mai vine in Buc) si nu a mai .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare