joi, 6 iulie 2017

Modele de cosulete de decupat

Coşuleţe realizate de către elevii clasei I A, Liceul Teoretic Nicolae Bălcescu, Cluj-Napoca. Cosulet din hartie pentru ouale de Paste Coșuleț cu ouă. Mod de lucru: Scoateți la imprimantă varianta color;; Decupați după model . Decoratiune de Paste - Cosulet din hartie Model coșuleț alb-negru. Mod de lucru: Scoateți la imprimantă varianta color;; Decupați după model coșulețul și . Puteti pune pe fundul cosuletului niste iarba si apoi sa asezati ouale.


Modele sablon scrisoare pentru iepurasul de Pasti.

De această dată am încercat un model pe care l-am văzut de multe ori pe internet și pe care. Vezi și alte modele de coșulețe din hârtie . Dacă mai rezistați ideilor cu coșulețe, astăzi mai adaug un model. Acesta este avantajul modelului printat, copiii pot înţelege mai uşor unde trebuie decupat şi unde îndoit.


Tăiaţi din lungimea colii o bretea . Explore Ate Colorate Crosetate's board De colorat si decupat on Pinterest, the world's catalog of ideas. Coloring, Fall coloring pages and . Orice modele alegeți, lipiți-le tot cu bandă dublu adezivă, e cel mai simplu și mai comod. Ea pune la dispoziţie un set de lucrări ilustrate, proiecte de lecţii , modele cu etapele.

Modele de fulgi de nea De ce aveti nevoie: – coli albe, bleu etc. Listati sablonul cu cosuletul de Paste si apoi decupati. Ei pot desena iepurasi, puisori, miei, oua si cosulete pline de bunatati. Pentru baza coşului vom folosi un rotund decupat dintr-o cutie de bomboane.


Peste acest carton aşezăm şi lipim tije de ziar dispuse în forma unor raze. Pentru ziua de Paşte m-am gîndit să fac coşuleţe de hîrtie. Paşte, folie alimentară transparentă şi fierul de călcat. Am decupat un pătrat cu latura de cm. Planse de colorat cu iepurasi, cosulet, invierea, miel, puisori.


Desene si planse de colorat de Pasti. Iepuras, oua rosii, cosulet, Iisus, miel, inviere.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare