vineri, 14 iulie 2017

Zdrobitor desciorchinator eno 3 smalto

NUQ4rz Zdrobitor Desciorchinator Struguri ZDROBITOR DESCIORCHINATOR ENO 3. Zdrobitoarele desciorchinatoare din gama ENO cu motor sunt destinate uzului casnic, pentru zdrobirea si desciorchinarea strugurilor. Zdrobitoarele desciorchinatoare din gama ENO MANUAL sunt confectionate din tabla smaltuita si destinate uzului casnic, pentru zdrobirea si .

Zdrobitor-desciorchinator manual cu buncăr și agitator înclinat, folosit pentru . Spre deosebire de modelul ENO acest model are în cuva de recepție a . Eno Zdrobitor desciorchinator Smalto Manual 47-800-521. Zdrobirea este facuta de o pereche de valturi.

Desciorchinarea este realizata de un ax cu palete din . Zdrobitor-desciorchinator manual cu buncăr înclinat și agitator, folosit in gospodarie pentru cantități mici de struguri. In prima faza strugurii sunt zdrobiti apoi se . Zdrobitor - desciorchinator ENO Electric, Smalto. Detalii produs Destinat zdrobirii si desciorchinarii strugurilor.


Producator: ENOITALIA Model: Zdrobitor Smalto Descriere: Zdrobitoarele desciorchinatoare din. ZDROBITOR DESCIORCHINATOR ENO SEMIINOX . Zdrobitor-desciorchinator cu actionare manuala. Zdrobeste strugurii si separa boabele de ciorchine.

Cel Mai Bun PRET pentru Eno Smalto Manual, Zdrobitor Desciorchinator il vei gasi online la Magazia Lu' Costica! Specialistul Costica iti pune la dispozitie . Cel Mai Bun PRET pentru Eno Smalto Cu Motor, Zdrobitor Desciorchinator il vei gasi online la Magazia Lu' Costica! Zdrobitor-desciorchinator Eno semiinox de la Galo Oprea Srl . ZDROBITOR DESCIORCHINATOR ENO SMALTO MANUAL - 10Lei, Scule Si Unelte, Zdrobitor struguri.


Detalii produs Acest utilaj zdrobeste strugurii si separa boabele de ciorchine. Cuva este confectionata din inox . Zdrobitoarele desciorchinatoare din gama ENO MANUAL sunt destinate uzului casnic, pentru zdrobirea si desciorchinarea strugurilor.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare