luni, 17 iulie 2017

Tetraclorura de carbon

Tetraclorura de carbon (cunoscut în chimia organică și sub numele de tetraclorometan) este o sare a carbonului cu acidului clorhidric cu formula chimică CCl4. Intrebuintata ca dizolvant pentru grasimi, la fabricarea lacurilor, a insecticidelor, ca agent stingator. Lichid limpede, incolor, inflamabil, cu un miros asemanator cloroformului. Desi are proprietati anestezice si narcotice . Foto-Magazin este prima revista de fotografie on-line realizata de fotografi pentru fotografi.


Romanian photo zine published by . Referitor la intoxicatia cu tetraclorura de carbon am o dilema si as fi bucuros daca cineva m-ar putea lamurii. Reverso Context oferă traducere în context din română în germană pentru tetraclorura de carbon, cu exemple: Prin urmare, restricțiile privind tetraclorura de . Combinatie a clorului cu un corp simplu tetravalent. Other halogenated derivatives of hydrocarbons. Tetracloretilena Tetrachloroethylene.


Din nou despre intoxicatia cu tetraclorura de carbon la taurine. Observatii epidemiologice, clinice, hematologice si biochimice sanghine intr-un episod natural . Companii - Tetraclorura de carbon - România. Compusi chimici de baza; Hidrocarburi si deriva. In ce conditii se obtine tetraclorura de carbon?


Pentru a răspunde la o întrebare trebuie să ai cont pe TPU. Tetraclormetanul, tetraclorura de carbon, CClse obtine pe cale industriala prin clorurarea directa a metanului sau din sulfura de carbon si clor in prezenta unor . Lichid incolor, insolubil în apa, solubil în solventi organici, volatil, neinflamabil, cu miros caracteristic eteric. Produse Consultanta si servicii specializate Analize chimice de monitorizare Analize emisii si imisii in aer Tetraclorura de carbon . Molecule care prezinta legatura covalenta: nepolara:hidrogen,oxigen,fluor,clor,brom,ioazot;metan,tetraclorura de carbon,dioxid de carbon polara:acid .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare