luni, 24 iulie 2017

Curatarea pernelor cu pene chisinau

CURATIREA SI RESTABILIREA PERNELOR CU SCHIMBAREA DOSULUI DE PERNA NOU. LIVRARE GRATIS în raza oraşului Chişinău; DUS . Dezinfectarea, aspirarea si infoierea penelor.

Schimbam cosul, marimea si forma pernelor. Companii - Servicii de curatare chimica si reconditionare pentru perne, plapumi, saltele, saci de dormit umpluti cu pene, puf - România . Curăţarea uscată, spre deosebire de cea umedă, desparte puful şi . Curatarea Corecta a Pielii Intoarse - Duration: 2:08.

AO NUFĂRUL este echipat cu cele mai moderne echipamente și tehnologii europene. Am păstrează tendința de a extinde activitatea lor. Curatarea mobilei moale, covoarelor, pernelor, plapume, saltele ortopedice, . Место проживания - Кишинёв, Молдова.


Curatarea unei perne costa de la lei si poate depasi 1lei pentru cele cu. Pernele cu puf si pene nu este recomandat sa se spele in apa . Curăţarea conform acestei metode este igienică, nu prezintă pericol şi nu dăunează sănătăţii. Curățarea pernelor cu schimbarea husei. Afișul pus la vedere promite că nu doar fulgii sunt curățați de praf și microbi, ci mașinăria scoate din perne și obiectele ajunse cine știe .

Perne cu fulgi de pene naturale (nu sintetice). Tuddor, nu stau în Chişinău,că doar nu eram o încuiată :D. Salut,cine are nevoie de Curatarea Pernelor de Pene ,luarea si LIVRAREA COMENZILOR LA DOMICILIU ,tel. Anual, specialiștii noștri sînt îndreptați la stagieri în domeniul tehnologiilor de curățare a vestimentației și control al calității, practicate de cei mai iluștri . Curatarea Covoarelor Chisinau si Balti. SANITAR propune curatirea covoarelor MD cu utilaje performante.


Spalatorie pentru covoare si perne decorative. Eu am perne de puf şi le-am mai spălat în maşină, dar să ştiţi că nu se. Prima etapa – Scoaterea penelor din perna veche si punerea lor in masina de curatat. Sub actiunea lampii cu ultraviolete si a .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare