luni, 31 iulie 2017

Indemn pentru protejarea apei

Daca noi poluam,vom avea un mediu cu aer toxic,nu vom putea trai. Trebuie sa nu aruncam gunoaie in apa,sa nu taiem copacii,sa reciclam,iar . Sper că am putut să-ți fiu de folos! Stop poluării apelor stop aruncării de deșeuri în ape. Scrie un indemn adresat copiilor pentru protejarea mediului inconjurator.


Pastrati apele curate, protejati padurile si, in felul acesta pamantul . Voi copii,mai mari mai mici grupa ,,zero sau pitici apa,plaja,soare, munti rauri mici sau mai adanci toate sa le protejati in ele nu aruncati sticle . Masuri impotriva poluarii solului, apei, aerului. Unele frigidere, aparate de aer condiţionat şi maşini de gheaţă sunt răcite cu sisteme de apă ineficiente. Gândeşte-te să le schimbi cu aparate care folosesc .

Conține îndemnuri adresate copiilor cu scopul de a-i conștientiza de importanța protejării naturii. Sărbătorirea Zilei Mondiale a Apei are ca scop aducere în atenţia opiniei publice a problemelor legate de necesitatea protejării cantitative şi . Nu Bea suc Pentru ca: bei suc arunci sticla sticla mucegaieste se rupe se face in bucatele mici bucatelele alea mici sun arse se polueaza si . Am câteva îndemnuri nu la adresa celor cărora le pasă şi au făcut totul, ci la . Ce înseamnă natura, ce sunt copacii, iarba, apele, animalele şi plantele? Pentru a proteja atmosfera, au fost luate diferite măsuri, cum ar fi: instalarea filtrelor . Veniţi cu noi să protejăm natura” a fost îndemnul pe care micuţii,. Jiu au mărşăluit, ieri, pe străzile municipiului cerând protejarea naturii. Afis indemn protejarea naturii,referat Protejarea naturii,Amenajarea cursurilor de apa,Poluarea apei,Protectia mediului - ecologie,Federatia Europarc,Parcul nat . POSTERE cu mesaje şi îndemnuri pentru PROTECŢIA NATURII şi colectarea selectivă a deşeurilor.


Plasarea de îndemnuri pentru economisirea energiei electrice și a apei în clase, pe coridoarele.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare