marți, 25 iulie 2017

Formular decont cheltuieli excel

Decont de cheltuieli din data de 31. DECONT DE CHELTUIELI înregistrat la nr. DECONT DE CHELTUIELI inregistrat la nr……………………… Subsemnatul avand functia de anexez prezentului acte justificative specificate in borderoul de pe .

Pentru deplasari externe – model decont cheltuieli. Click aici pentru modelul in Excel – link. Borderoul actelor justificative pentru cheltuieli, Contabilitate. Nr si data actului, Emitentul, Explicatia, Suma, Cheltuieli deductibile, Cheltuieli .

Formular decont cheltuieli si alte informatii utile. Ne plac forte mult formularele in excel, asa ca incercam pe cat posibil sa transpunem fiecare . DECONT DE CHELTUIELI PENTRU DEPLASĂRI ÎN STRĂINĂTATE. Ordin de deplasare: Participant: Scopul deplasării: Locul deplasării: Perioada de deplasare . BORDEROUL ACTELOR JUSTIFICATIVE DE CHELTUIELI.


I Avansuri în valută, Tara, Tara, Tara, Total. Primite de la: Valută, Lei, Valută, Lei, Valută . As dori sa stiu, va rog, ce formular de decont de cheltuieli pot folosi pentru inregistrarea in contabilitate a unor bonuri fiscale (de ex.rechizite) ?

Decont-transport-international-valuta. Decontarea cheltuielilor de cazare. Acest formular se completează de către titularul de avans (decont).


Iul 2013inregistrari corecte activitate de transportpostăriIun 2011bonuri fiscale combustibilpostăriMar 2011Mai multe rezultate de la sagasoft. Pagina prezinta, pentru exemplificare, modele de formulare - model Decont de cheltuieli externe. Imi poate trimite cineva un formular de decont cheltuieli interne? Nu puteti replica pe acest topic; Go to . TOTAL : Rest rezervor la sfarsitul decontului anterior: _____(Litri).


Pentru articolul de saptamana asta am repornit uzina de Excel-uri, ca sa. Am pus in tabel mai multe categorii de incasari si cheltuieli pe care . DECONT PENTRU OPERAŢIUNI ÎN PARTICIPAŢIE. FIŞĂ DE CONT ANALITIC PENTRU CHELTUIELI.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare