vineri, 21 iulie 2017

Lenjerii patut bebe personalizate

Articole pentru copii şi bebeluşi. Lenjerii Patuturi copii si bebelusi pe nichiduta. Intra si gaseste o lenjerie de pat de copii sau bebe.

Avem oata gama de lenjerii de copii si bebelusi ieftine. Articole din Lenjerii patuturi bebelusi scrise de costumepopulare. Lenjerie patut personalizata handmade pentru nou-nascuti din bumbac tip piquet de calitate superioara.


Set lenjerie patut bebe „bumbac piquet” alcatuit din:.

Setul complet format din cearsaf de pat, pilota si fata de perna, de culoare alb. Set lenjerie de pat cu pilota pentru copii, personalizata, bumbac 1, culoare . Rasfatati-va copiii cu lenjerii de pat vesele si colorate, realizate din bumbac 1 si personalizate cu numele lor, care sa le asigure un somn lin. Pernita personalizata pt zi onomastica,cadou de Mos Nicolae,Mos Craciun,etc, cu broderie.


Etichete: set lenjerie patchwork pat pt bebelusi si copii mici.

Lenjerie patut bebe cu piese ursuletul gradinar roz. Lenjerie patut bebe cu piese pentru bebelusi din bumbac care asigura. Broderii personalizate Conține produse.


Prosop bebe cu gluga personalizata. Cadourile personalizate pentru bebelusi sunt alegerea perfecta pentru o surpriza placuta. Atunci cand alegem cadouri pentru bebelusi ne dorim ca acestea sa fie utile dar in acelasi timp sa fie si o idee ingenioasa. Cumpara lenjerii de pat pentru copii si accesorii de la eMAG. Personalizarea patutului copilului prin lenjerii adecvate.


Lenjerie patut de bebe , , sau piese personalizate , modele unicat , sau serie mica , setul contine perna plapuma cearceaf cu volane . Lenjerie patut, saci de dormit copii, mobilier copii, protectii copii oferit de kidsdecor. BabyNeeds Patut din lemn Jas Ursulet 120xcm Gri. Patut copii din lemn Hubners Anzel 120xcm alb.


Lenjerie de pat personalizata - Confectionam la comanda lenjerii de pat personalizate pri serigrafie la alegere.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare