miercuri, 19 iulie 2017

Persoane ingrijire batrani

Cautam doamna interna pentru ingrijire batrana 16lei. Cautm doamna interna cu experienta in lucrul cu batranii pentru ingrijire doamna in varsta . Angajam infirmiera si asistenta pentru ingrijire batrani in Pipera.

Caut pentru angajare contracost pe timp de noapte persoana ingrijire batran nedeplasabil. Atributii: supraveghere si indrumare, ajutor imbracat. Publica rapid aici anuntul tau fara inregistrare pentru o vizibilitate. Caut infirmiera pentru ingrijire batrani, persoana serioasa, de preferat cu .

Ingrijire batrani la domiciliu Incet-incet, fara sa ne dam seama, parintii, matusile sau alte. Rezolvarea este o persoana pentru ingrijire batrani la domiciliu, iar la . Oferte la îngrijire bătrâni si persoane cu dizabilitati! Cauti o persoana pentru ingrijire batrani sau vrei sa te angajezi infirmiera? Primesc in ingrijire persoane varstnice spre ingrijirela domiciliul meu.


Sunt intelectuala, am experienta in ingrijire varstnici, rabdare, intelegere, empatie, am . Infirmiere Romania pentru ingrijire batrani si bolnavi. Serviciu dedicat ingrijirii la domiciliu pentru persoanele care au nevoie de ajutor si supraveghere in viata . Asistent medical - Îngrijitor persoane în vârstă la domiciliu - Îngrijitor persoane în vârstă în cămine de bătrâni.

Ingrijire Batrani Joburi disponibile in București pe Indeed. Caut o persoana care sa locuiasca si sa aiba grija de bunicul meu in varsta de 95 . Persoana culta,dinamica,serioasa,foarte corecta,de incredere,blanda. Ingrijire batrani, ingrijire persoane varstnice la domiciliu.


Colaboram cu un numar mare de centre de specialitate din Bucuresti si din jurul lui. BONA MIA SERVICII ofera servicii profesioniste de recrutare si plasare in urmatoarele domenii: Ingrijire si companie varstnici, bolnavi , persoane cu handicap . Cautam bona, menajera, persoana ingrijire batrani bolnavi la domiciliu.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare