luni, 10 iulie 2017

Detergent injectie extractie

Cumpara Detergent mocheta pentru injectie extractie - Spruh -ex online de la eMAG la pret avantajos. Karcher – 03– Promotii, Magazin Online produse profesionale de curatenie, Service. Intreaba-ne despre ofertele pentru Detergent injectie-extractie.

Karcher Home Detergenti Profesionali Detergenti profesionali de curatat covoare, mocheta, tapiterie si tapiterie auto Detergent injectie-extractie Detergent . Detergent profesional cu spumare redusa pentru spalarea covoarelor si mochetelor prin metoda injectie extractie. Sprüh-EX - detergent mocheta - injectie-extractie.

Sprüh-EX este un detergent concentrat pentru spalarea textilelor cu aspiratoarele de injectie-extractie, care . DRS-001RAPIDO SPRUH-EX Solutie profesionala pentru curatarea tuturor. Spruh-ex 10l - Detergent de injectie extractie. Detergent concentrat care indeparteaza usor, rapid si eficient petele, murdaria.


Este un detergent concentrat, nespumant, pentru indepartarea murdariilor de pe. Detergent profesional pentru spalat covoare, mocheta cu aspirator de injectie-extractie. Detergent mochete si covoare injectie extractie automat L pentru spalarea covoarelor si mochetelor prin metoda injectie extractie.


Teppich Shampoo Detergent manual pentru covoare, mochete si textile. Dizolva murdariile de toate tipurile de pe covoare, perne, tabureti, tapiterii de masina, .

Detergent de injectie-extractie Proprietati Carpasol contine tenside cu actiune intensiva si spumare redusa. Cu acest produs obtinem o curatenie profunda a . Detergent sampon de covoare si tapiterii, cu efect antibacterian. Detergent de covoare, sarac in spuma, pentru masini cu injectie-extractie. Descriere produs: TASKI Tapi Extract este un detergent special conceput pentru curăţarea covoarelor, mochetelor şi tapiţeriilor prin metoda injecţie-extracţie.


Detergent Profesional Buzil G4Optiflor Ex.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare