luni, 31 iulie 2017

Ecolab produse curatenie

Adaugand produsele Ecolab la portofoliul nostru, completam si intregim gama . Industria produselor cosmetice şi de igienă are o diversitate de necesităţi. Curăţenia în fabrică, în conformitate cu standardele solicitate; Mai puţini timpi .

Ecolab este lider global în furnizarea de servicii și tehnologii în domeniul apei, igienei și energiei. ECOLAB Pro Shine special este un produs profesional de ingrijire a mobilei din lemn masiv si suprafetelor din lemn (tec, stejar, mahon, etc). ECOLAB Pro Shine special este un produs profesional de ingrijire a mobilei din lemn masiv si. Ecolab ofera produse si servicii de curatenie, produse pentru siguranta alimentara si protectia sanatatii consumatorilor in mai mult de 1de .

Detergent rufe universal Ecolab kg pentru toate tipurile de textile , usor solubil in contact cu apa. Foarte eficient impotriva tuturor tipurilor. Folosim produse profesionale de curatenie pentru pardoseli, gresie si. Tana, Vermop, Tennant, Promax, Henkel- Ecolab, .

Ecolab, un partener de incredere pentru igiena si curatenie, va propune un sistem complet de produse, echipamente profesionale, service, suport tehnic si . Index Furnizori Echipamente si produse de curatenie, Igienizare, Consumabile ECOLAB SRL. Warning: date(): It is not safe to rely on the system's timezone . Produse curatenie ecolab, localitate Cluj Napoca. CHIORINO Avem plăcerea să vă aducem la cunoştinţă că, ĂŽncepand din Ianuarie 20, compania . Distribuim produse si echipamente de curatenie profesionale ECOLAB, oferim servicii de tursism Delta Dunarii. Oferim cazare de margarete in Delta Dunarii, . Total cumparaturi 00lei Mergi la cos. Pretul este pe pachet servetele, COMANDA . De asemenea va oferim cele mai bune solutii ultilizand produse ecologice de.


MOP RASANTEC STAR MONO ALBASTRU Ecolab. Dezinfectant lichid concentrat, pe baza de glucoprotamina (patent Ecolab).

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare