vineri, 14 iulie 2017

Igienol necesita clatire

Igienol este un brand de produse dezinfectante fara clor si antibacteriene, creat. Produsul se poate utiliza usor, fiind dotat cu pompa, si nu necesita clatire. La sfarsitul anului trecut, am descoperit Igienol.

Sigur pentru suprafetele unde se prepara si se pastreaza mancarea! Cumpara Dezinfectant fara clor Igienol Clear, 750ml online de la eMAG la pret avantajos. Nu necesita clatire Produsul este testat de Institutul National de . Igienol Albastru este un dezinfectant universal ce omoara 99.

Dezinfectant pentru igiena corporala. Igienol este testat dermatologic, imbogatit cu extract de aloe vera, nu necesita clatire si nu lasa pielea lipicioasa. Poti folosi otet din vin alb pentru decontaminarea bacteriana a jucariilor; nu necesita clatire;.


Detergent igienizant pentru curăţarea şi lustruirea interioarelor si exterioarelor de frigidere. Nu necesită clătire după utilizare. Igienol spray dezinfectant nu contine clor si este recomandat pentru.


Deasemenea ea, in acelasi filmulet de reclama a igienol-ului spune clar ca. Igienol dezinfectant universal 4L , omoara 99. Cu efect antibacterian de durata, gelul antibacterian pentru maini Igienol asigura.

Detergentul este ideal pentru a degresa si curata pardoseli , fara a le distruge luciul si nu necesita clatire. Floor Shine manual are la baza un parfum herbal, . Solutie special conceputa pentru curatarea si protejarea pardoselilor din lemn si parchet lacuit. Nu necesita clatire - lasati doar sa se usuce.


Tot ce ai nevoie pentru afacerea ta. Acelasi sortiment si aceleasi preturi ca si in magazinele METRO. Nu necesita clatire si nu lasa reziduuri lipicioase. Produsele sunt disponibile in variantele pentru Parchet, pentru Lustruire Parchet si pentru Suprafete pretioase, . Sebium H2O se poate folosi zilnic,.


Dezinfectant universal multisuprafete Blue Fresh, litru, Igienol.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare