marți, 25 iulie 2017

Fabrica de iuta

Adriana Stancovici mi-a spus că de fapt la fabrică se produc . TEXTILA Iasi este unul dintre cei mai cunoscuti producatori de sfoara, panza de iuta, saci de iuta si franghii de iuta. Practica preturi de fabrica si produce pentru .

Azi am fost la o fabrica din Bucuresti unde am gasit covoare si tesaturi de iuta la preturi excelente :). Producem şi vindesfoară din iută, fire din iută, saci din iută, ţesături iută, covoare din iută. Cu o istorie de de ani de activitate neintrerupta, fabrica de confectii din iuta si canepa exporta, in principal in Italia, cam din cifra de . Am de la mama un sul de pânză de iută.


Un material mai amplu despre iuta și fabricile din țara noastră găsiți aici. Fabrica de confectii din iuta si canepa exporta in acest moment aproximativ din totalul productiei de sfori si tesaturi in Italia. Fabrica de covoare RMC Rupea-Producator de covoare bordurate din fibra naturala,covorase pentru scari,seturi auto si seturi de baie.

Doar o vorbă să-ți mai spun, Manole - Știu că blogul nu mai e activ, dar nu mă pot abține să nu consemnez, pentru eternitate, și chestia asta care sună ca un . Oare ce-o fi fost in mintea lui, in acele ultime clipe? Pina si indienii s-au mai desteptat! INDIAN FACTORY WORKERS BEAT CEO TO DEATH . Singura fabrica de tesaturi eco din Romania functioneaza in judetul Brasov. Magazin online de înaltă calitate sac de iuta cu o varietate de culori, stiluri şi caractere cu producătorii de sac de iuta si furnizori.


Fabrica de Iută, dinspre Veseliei, e de asemenea veche. As vrea foarte mult sa iau covoare din fibra naturale: iuta, sisal,iarba de. Incepusem sa ma gandesc ca nu mai exista fabrica, mai ales ca . Lasă un răspuns Anulează răspunsul.


După ce îi trecu boala, îşi găsi de lucru întro fabrică de sticlă. Acum se văzu silit să se întoarcă la fabrica de iută, unde începuse să lucreze la înfăşurat de .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare