marți, 11 iulie 2017

Curatatorie perne oradea

București, Ara Timișoara, Oradea, Deva, Sibiu, Iași, Bacău, Caransebeș, Slatina, Constanța etc. Curatatoria de PERNE si PILOTE Fulgi Albi din Oradea str. Seleusului nr Va ofera un serviciu profesional si ecologic de curatare si .

Servicii, afaceri, echipamente firme Firme - Echipamente profesionale. Inainte de sarbatori venim in ajutorul Dvs cu servicii profesionale de curatare si dezinfectare a produselor din PENE. Mai mult, acum nici igienizarea plapumilor nu mai e o povară, sau a pernelor cu pene ori cu puf, . De o saptamana, zeci de pensionari se trezesc cu noaptea in cap pentru a fi primii la deschiderea unei curatatorii mobile de perne, amenajata .

Oferim un serviciu profesional pentru curăţat şi dezinfectat perne, folosind o tehnologie de ultimă generaţie. Este un proces 1 ecologic bazat pe o curăţare . Cu trecerea timpului , pernele devin mai plate, iar puful isi pierde din volum.

Curatatoria de Plapume si Perne Fulgi Albi din Oradea str. Metoda noua de curatare ecologica, uscata a pernelor din pene si puf. TRANSPARENTA Procesul de reconditionare a unei perne se va face sub privirile atente ale clientului. PreţRON tractari in oradea si inprejurimi Oradea, Bihor. Curatatorie ecologica Spalatorie haine Calcare si finisare Spalatorie covoare Fotolii si.


Servicii profesionale de spalatorie haine, curatatorie covoare, calcatorie si. Pernele sunt unele dintre obiectele din casa care necesita o curatare cel putin o data pe an, din motive de igiena si sanatate. Alexandra Samsonescu deţine brevet de invenţie pentru utilajele de curăţătorie de perne. Curăţătorie Profesională de Haine şi Covoare in Oradea. Ce v ofer Eco Adis: Spltorie textile: haine, lenjerie, plpumi, perne, pturi Curtorie.


Oferte SPALATORIE CURATATORIE PERNE PUF - Vanzari, Cumparari,. Oferim servicii profesionale de spalatorie si curatatorie covoare.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare