vineri, 28 iulie 2017

Gentocin oftalmic

Substante active: Gentamicina sulfat; Solutie pentru tratarea infectiilor ochiului cauzate de bacterii sensibile la gentamicina; Specii tinta: caini, . COMPOZIŢIE ml soluţie oftalmică conţine: Gentamicina sulfat. GENTOCIN OFTALMIC - soluţie oftalmică este indicat în tratamentul infecţiilor.

GENTOCIN PLUS - soluţie oftalmică - se administrează prin inocularea în sacul conjunctival a câte 1-picături de 2-ori pe zi până la vindecare. Repet,la cum inteleg ca sunt lucrurile,eu as fi aplicat gentocin oftalmic. Evident ca stiintific se procedeaza sa recoltezi,cultura,antibiograma si .

Am un motanel de luni si ii curg ochii. GENTOCIN OFTALMIC solutie pentru ochi(picaturi) dar nu stiu cate picaturi se pun (are luni). Tratamentul constă în instilarea în sacul conjunctival a 1-picături de Gentocin, de 2-ori pe zi, în funcţie de gravitatea cazului, timp de mai multe zile, până la .

Learn about Gentocin Ophthalmic Ointment for animal usage including: active ingredients, directions for use, precautions, and storage information. Acest lucru s-ar trata usor cu un colir de uz uman pe baza de kanamicina si poate antiimflamator sau veterinare gen opticlor, gentocin oftalmic . GENTAMiCIN, Solutie Oftalmica - prospect actualizat - Forma de prezentare:Solutie oft. Indicatii: Administrare injectabila: infectii provocate . Sunt mult medicamente cu care se trateza o astfel de afectiune a ochiului.


Unele sunt umane , altele veterinare. Veterimare sunt Opticlor, Gentocin oftalmic, . Am folosit gentocin oftalmic(picaturi de pus in ochi), gel Eye Care(cu vitamina E), si Eye Cleaner(cu uleiuri naturale). Intre timp mi-a dat niste picaturi pentru ochi sa-i pun in ochi, se numesc Gentocin oftalmic.


Intrebarea este: sa folosesc aceste picaturi, sau sa merg mai departe . EXCIPIENTI Clorura de sodiu, Fosfat disodic, Fosfat monosodic, Clorura de benzalconiu, Apa distilata.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare