vineri, 14 iulie 2017

Mop cu burete

Cumpara Maturi, perii si mopuri de la eMAG la preturi avantajoase. This video introduced special function of DClean super absorption PVA Mop 1) Absorption: DClean super. La Dedeman puteti alege oricare din cele produse din categoria Mopuri, cozi, stergatoare.

Preturi pentru Mopuri, cozi, stergatoare de la lei. Produse de curatenie pentru casa si birou. Talpa mop cu burete atasat este confectionata din polipropilena.


Este recomandata pentru stergerea podelelor de praf cu o laveta antistatica.

Mopul din burete este folosit pentru stergerea si curatarea pardoselilor sau pentru orice suprafata care necesita o stergere mai puternica. Acest mop are un capat cu burete care de obicei are atasat un storcator. Mop Clean Trend Tip V cu benzi cu capacitate mare de absorbtie + burete la mijloc.


Are rezistenta sporita la solutiile de detergenti.

Preturi si oferta de produse din gama mop cu burete din toate magazinele online din Romania. Comparati preturile magazinelor online la Mopuri gasiti cel mai mic pret, si cumparati cel mai ieftin Mop din magazinul preferat. Lavete pentru Mopul Rovus cu Pulverizator Rovus. Mop cu capat de burete si storcator atasat. Produse si accesorii pentru curatenie: maturi, mopuri, farase, raclete, lavete, perii,.


Burete sters geamuri 35cm Limpio . Mop burete gigant Multimop 36281- Mop cu burete gigant super absorbant si sistem de stoarcere patentat Numatic. Burete super absorbant pentru MM30. Poate fi stors cu ajutorul sistemului MM30.


Black and Decker - Mop cu aburi Steammop Deluxe cu Steambuster si kit accesorii. Duza ajustabila; Racleta cu burete pentru geamuri; x curatitor suprafata . Oferte produse si servicii: mop burete. Producatori, distribuitori, furnizori - Mop buretat Esperansa, 1. Mop cu mecanism de stoarcere de tip fluture cu mîner de oțel de, 03лв.


Mop geamuri cu burete – cm, 84лв.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare