miercuri, 12 iulie 2017

Reduceri polus center cluj

Duminica seara parcarea de la Polus Center e plina. Magazinele sunt pline, etichetele rosii, semn al reducerilor semnificative, predomina din . Cel mai mare shopping center pe un singur nivel din Romania, VIVO! Cluj-Napoca este locul preferat pentru cumparaturi al multor clujeni.


Cluj-Napoca cu reduceri promotionale de pana la ! Pe vremea cand era Polus Center , acest mega mall era ingrijit , curat , intretinut!

Cataloage cu reduceri, oferte si promotii la magazinul Decathlon din Polus Center Cluj. Orarul de functionare, oferte cataloage Decathlon, promotii si reduceri. De la Zara Polus Center Cluj-Napoca poti sa achizitionezi articole vestimentare pentru birou sau. Toate cataloagele, reducerile si ofertele de moda din Cluj. Iulius Mall Cluj întră în noul an cu o lună întreagă de promoții și reduceri de până la în cele mai magazine, astfel încât clujenii care nu au . Operatorii Iulius Mall au anunțat concerte și reduceri pregătite de chiriași pentru noiembrie, iar la Polus Center Black Friday ar urma să vină.


Proprietarii Iulius Mall Cluj au anunțat pentru noiembrie oferte de până la . Au inceput reducerile la vacante pentru vara 2017!

Articole din reduceri polus center scrise de evcluj și evenimenteinclujro. Florești, județul Cluj, Complexul comercial POLUS CENTER CLUJ. Mai multe brand-uri s-au grăbit să ofere reduceri promotionale de. Reduceri promotionale de iarnă - ianuarie 2015. Cumparaturi magazin polus center - Cluj-Napoca.


Alte articole despre: reduceri mallurile Clujului, Little Big discount . Sute de magazine din Cluj anunta reduceri substantiale, de la pana la. Cea mai agresivă campanie Black Friday din Polus Center o face . Cluj, polus center, promotii, promotii VIVO Cluj, reduceri, . Polus Center Cluj, ground floor, Str. Centrul comercial Polus Center Cluj, Avram Iancu 492-50 4072Cluj Napoca, România.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare