marți, 18 iulie 2017

Croitorie casa modei iasi

Casa Modei din Iasi: nr telefon, adresa, harta, poze, pareri ale clientilor si multe alte detalii specifice. Vreau mai multe detalii despre Casa Modei din Iasi. Din anul 199 aici in Iasi, lucram cu tesaturi de cea mai buna calitate, manual.

Prezentatori de televiziune, importanti oameni de afaceri, personalitati din lumea . Eu stiu de un atelier undeva pe stefan cel mare, intre materna si casa modei! Noul lux al modei: croitoria la comandă. Nu are o casă de modă, dar se ridică la înălţimea colaborărilor cu femeile care caută altceva la el.

Re: Furnizori de materiale si materie prima - croitorie(2). Casa Modei din Iasi sunt materiale dragute si accesibile ca pret. Are una dintre cele mai luxoase masini din Iasi, dar nu are bani de benzina!

Casa Modei, cea mai cunoscuta, dar si cea mai inalta cladire. Află date de contact, informaţii financiare, datorii la bugete, dosare in justiţie, . Cursul de Design Vestimentar te va introduce in minunata lume a Modei si a creatiilor vestimentare. Daca doresti sa iti incepi cariera in domeniul Design-ului . Pagina din - Croitorie - sfaturi si idei (capitolul 10) - postat in. Postat septembrie 20- 12:18.


Kinda astea sunt preturile de la Casa Modei? Nume de referinţă din lumea modei precum Armani, Cavalli, Ungaro, Valentino etc. Tot din pasiune s-a născut şi Atelierul de croitorie unde personalul nostru . Femeia activa, constienta de valoarea sa, dar si femeia romantica - se bucura de o atentie deosebita din partea Casei Mirandi.


Dupa modelul din Bucuresti, s-a deschis si la Iasi prima Șotărie, un loc pentru serile de distractie de la. Atelierul de Inalta Croitorie ALEXANDRU CIUCU realizeaza costume la. Casei Regale a Romaniei, prin titlul de furnizor oficial . Irina Schrotter, de meserie medic, şi-a început afacerea în domeniul modei în anul 199 imediat după adoptarea legii privatizării.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare