marți, 26 ianuarie 2016

Aleea castanilor bucuresti haine

Complex Comercial Aleea Castanilor din Bucuresti: nr telefon, adresa, harta, poze, pareri ale clientilor si multe alte detalii specifice. Intrarea propriu-zisă în magazin este păzită de ţigani.

Complexul „Aleea Castanilor” este situat vizavi de Big şi lângă mall-ul Sun Plaza. Complex Comercial Aleea Castanilor, Mall Bucuresti, afla adresa, telefon, website, program si localizare. Ridicat pe baza unei autorizatii de constructie date de Primaria Capitalei in anul 199 Targul Aleea Castanilor din sectorul va avea, peste . Politistii bucuresteni au descins, joi, la complexul comercial Aleea Castanilor din zona Piata Sudului.

Sunt vizati suspecti care vand haine sau . Pentru ca nu sunt multimilionar si nu-mi permit o haina de firma a trebuit sa. Tarabele de pe “Aleea Castanilor” pareau ca nu se mai termina. Hainele de firma nu reprezinta neaparat un sablon dar sunt brand-uri care se evidentiaza clar fata de chinezariile din bazar prin modele mai.


Am votat El cheapo: IDM, Real, Carrefour, Aleea castanilor. Beri baute: bascheti cumparati: mititei mancati: (cu mustar si chifla) Nu tineam mortis sa ma duc cu taica-meu in targul “Aleea Castanilor” de la Piata .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare