vineri, 8 ianuarie 2016

Vand dosuri de perna

Acum zile - lei: Confectionam dosuri de perna din material de cea mai buna calitate,. Dosuri de perna cu marginuta Confectionam dosuri de perna din material de cea mai . Dosuri de perna 40xDosuri de perna 50xDosuri de perna 50xDosuri de perna 60xDosuri de perna 60xDosuri de perna 70xSau alte .

Dosuri de perna confectionate din materialde calitate analta provenit din Germania care nu permit trecerea penelor si sunt placate la atingere, avem o variatie . Preturi dosuri de perne pentru curatatorie. Oferta dos de perna la cele mai mici preturi. Afacere cu investitie minima si profit mare.

Material din bumbac 1, foarte rezistent, pentru dosuri de perna. Poate fi utilizat si pentru designul teraselor, foisoarelor. Anunturi dosuri de perna de vanzare - vand dosuri de perna - cumpar dosuri de perna - schimb sau inchiriez dosuri de perna - prestari servicii, . Material Nanghin perne si alte tipuri de materiale textile de la Sabaev. Aceasta curatatorie ambulanta apartine firmei Curatatorie Perne SRL, care îsi are sediul în Suceava. Fiecare curatare costa lei, iar firma ofera dosuri de perna noi si servicii.


VAND CARNE CAPRA SI IEDUTI DE CARNE.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare