vineri, 8 ianuarie 2016

Curatitor cu aburi karcher sc 3

Protectie impotriva accesului copiilor; Supapa de siguranta; Reglarea cantitatii de abur, Pe maner; Palnie de umplere integrata; Pozitie de parcare. SC 50) Producator: Kärcher Model: SC Descriere Curatitorul cu aburi este unealta ideala pentru curatirea podelei, a bateriilor de apa, a chiuvetei, . Va invitam sa consultati si celelalte oferte din categoria ECHIPAMENTE DE .

Producator: Kärcher Model: SC Descriere Curatitorul cu aburi este unealta ideala pentru curatirea podelei, a bateriilor de apa, a chiuvetei, faiantei, gresiei, . Aparatul de curatat cu abur Karcher SC curata perfect fara chimicale. Curatitor cu abur KARCHER SC KARCHER SC este primul mop cu abur de la Karcher. Noul aparat manual de curatare cu abur SC este atat de compact .

Curatitor cu aburi Karcher SC 1. TVA inclus; Include taxa verde:lei (fara TVA); Termen de livrare: 1-zile. Aparat de curatat cu aburi Taurus Rapidissimo Clean II, 10W,bar, furtun . Aparatele de curatat cu aburi produse de brandul german Karcher reprezinta un ajutor real pentru. Kärcher este o companie de familie activa la nivel global din Winnenden si liderul mondial pe piata tehnologiei de curatenie.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare