luni, 25 ianuarie 2016

Locomotiva diesel electrica 2100 cp

Aceasta locomotiva a fost fabricata in Romania de SC ELECTROPUTERE SA Craiova, in cooperare cu U. Locomotiva diesel electrica de 21CP este un mijloc de transport feroviar destinat remorcarii trenurilor de marfa si calatori pe sectiile de circulatie . Lungimea intre tampoane, 170mm.

Locomotiva diesel electrica DE 6EGM 21CP, o noutate in peisajul tractiunii feroviare romanesti. De aproximativ un an publicul calator a . Locomotiva Diesel electrică LDE 21CP-CFRpostăriMar 2010DE ANI DE EXPLOATARE A LOCOMOTIVELOR. FEROVIARII: Locomotivele Diesel Electrice 21CPchristianferoviarul.

Pagini similareLocomotivele Diesel Electrice 21CP. Modificarile au cuprins, deopotriva, partea mecanica, electrica si pneumatica, fiind prezentate in continuare in aceasta . Locomotiva diesel electrica 27CP modernizata cu mtor MTU. CP, nemodernizata, intrata in reparatie, din exploatare. Soluțiile tehnice și funcționale abordate pentru punerea în aplicare a conceptului de modernizare 1) Blocul de convertoare statice tracțiune-frânare Blocul . Locomotiva era echipată cu motor Diesel de 21CP, construit de fima Sulzer Wintherthur, echipament electric furnizat de firma BBC Baden şi .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare