luni, 18 ianuarie 2016

Pret dat cu lavabila

Iata ce preturi practicam in anul 20pentru zugravit: – dat glet lei metrul patrat. Pretul pentru renovat o camera este de 12lei manopera. Aici intra curatat, dat glet, slefuit si dat cu lavabila.

Atentie: Oferta valabila doar in . Diferenta intre zugravit si renovare este mare. Atat la timp de executie cat si la pret manopera si materiale. Pretul pentru un zugravit simplu cu alb la un .

Spre exemplu pretul pentru renovare apartament cu camere in care trebuie curatati pereti, tavanele, dat gelt, slefuit, vopsea lavabila, parchet . Zugravit inseamna mici reparatii si dat cu vopsea lavabila. Preturile noastre sunt calculate pe metru patrat astfel: - curatat pereti lei - dat glet incarcare lei - dat glet finisaj lei - dat cu vopsea lavabila . Care este pret mp la aplicarea gletului pe pereti si tavane, manopera la glet pe rigips si pereti tencuiti, Preturi amenajari interioare pe 2017. Daca locuiti in Bucuresti si doriti sa zugraviti apartamentul, garsoniera, vila sau casa iata ce preturi practica . Var, humă, lavabil, indiferent ce a fost pe pereţi înainte trebuie să dispară.


Un preţ informativ pentru zugrăvirea unui apartament cu două camere,.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare